Съдът освободи собственика на разкритата от полицията кравеферма край Карнобат, където

...
Съдът освободи собственика на разкритата от полицията кравеферма край Карнобат, където
Коментари Харесай

Освободиха собственика на кравефермата за укриване на мигранти край Карнобат

Съдът освободи притежателя на разкритата от полицията кравеферма край Карнобат, където незаконни мигранти изчаквали превоз към вътрешността на страната, заяви Българска национална телевизия.

Димитър Павлов и неговият съизвършител са признали виновността си и са сключили съглашение с прокуратурата. Съдът им наложи условна присъда с тригодишен изпитателен период и санкция от 5000 лева. Лицата са неосъждани, оправдани, показва ръководителят на Районна прокуратура-Бургас Мария Маркова.

Припомняме, през днешния ден стана ясно за разбита кравеферма, където бургаските служители на реда откриха шестима мигранти, които изчаквали да бъдат превозени до София.

Собственикът и съучастникът му са посрещнали мигрантите, давали им храна и вода, даже им оказвали и здравна помощ. Според проверяващите крафермата в карнобатското село Сърнево била превърната в хранилище за мигранти от към месец. Мъжете бяха арестувани за период до 72 часа, като им бе повдигнато и обвиняване.

Жители на Сърнево описват, че тъкмо преди месец Димитър Павлов преместил кравите и от този момент почнало и необикновеното придвижване на коли. Появили се и мигранти.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР